19@zl-alu.com +8618825982330
Asiakkaat Omanin sulttaanista Vierailevat Guangdongin Zhonglianin alumiinituotteessa

Asiakkaat Omanin sulttaanista Vierailevat Guangdongin Zhonglianin alumiinituotteessa

Dec 28, 2018

Erinomaiset vieraat Omanin sulttaanista, vierailevat Guangdong Zhonglianin alumiinituotteessa


2018 on 40 vuotta Kiinan ja Omanin sulttaanin välisten diplomaattisuhteiden perustamisesta. Vuoden puolivälissä pidettiin juhla Kiinan diplomaattisuhteiden perustamisen Pekingissä ja Guangzhoussa 40-vuotisjuhlaa Kiinan ja arabien yhteistyöfoorumin kahdeksannen ministerikokouksen kanssa.

Omanin sulttaanilla on pitkä historia. Jo kuudennella vuosisadalla kummatkin osapuolet ovat voittaneet etäisyyden esteet ja perustaneet Soharin ja Kantonin kautta "Meriliikenteen silkkitien", joka on antanut sillan ystävyydelle, taloudelliselle, kaupalliselle ja kulttuurivaihdolle. Ja edelleen todistaa näiden kahden maan vaurautta. Neuvottelujen kautta osapuolet allekirjoittivat useita energia-, ympäristönsuojelu- ja maataloussopimuksia.

微信图片_20181228173437

Guangdong Zhonglian Aluminium Co., Ltd: n merentakaisten osastojen pääjohtaja Ivy Zheng osallistui projektimessuille ja jakoi rakennushankkeita ja ympäristönsuojeluteollisuutta erittäin vahvasti Omanin sulttaanin vieraille. Kiinassa ei ole vain teknisiä etuja vaan myös teknisiä etuja. Mitä tärkeämpää on, että meillä on myös tehokkuusetuja, tulla alan johtajaksi ja sitoutumme vahvasti innovointiin ja tarjoamme parempia palveluja ja tuotteita. Yhteistyötä Omanin kanssa korkean teknologian, rakennusmateriaalien, keramiikan ja maatalouden alalla Guang-Fon alueella syvennetään edelleen. Toisaalta se laajenee ulospäin ja pyrkii yhteistyöhön Afganistanin kanssa kiinteistö-, talon sisustus-, rakennus- ja teollisuushankkeissa.

QQ图片20181226102512IMG_7182

Oman-valtuuskunnan vieraat vierailivat myös Zhonglianin alumiinitehtaassa toisena päivänä kokouksen jälkeen. Zhonglian Aluminium teki yksinkertaisen ja suuren vastaanoton, ja vaihtoi lyhyitä kokouksia, joiden avulla vieraat saivat ymmärtää tehtaan historian ja tuotteiden edut. Työpajan vierailulla vieraat ilmaisivat ymmärtävänsä yrityksen tuotannon ja kulttuurin.

QQ图片20181227140215

IMG_7185