19@zl-alu.com +8618825982330
Kuinka tehdä tarkastus energiansäästöä alumiinilasista Curtain Wall?

Kuinka tehdä tarkastus energiansäästöä alumiinilasista Curtain Wall?

May 15, 2018

Nykyaikaisissa kaupungeissa monet suuret rakennukset käyttävät alumiiniseinäisiä verhoseinäjä rakennuksen ulkoisena suojarakennuksena. Verrattuna raskaisiin yksittäisiin kiinteisiin seiniin, alumiinilasiseinien seinämiin sovelletaan kevyitä, kokonaisvaikutuksia, erilaisia värejä ja muotisuuntauksia. Useimpien käyttäjien suosiota, lasiseinien energiansäästötoimintaa on myös otettu esityslistalle. Alumiiniseinäseinämän yleisen laadun varmistamiseksi testauksen on oltava oikeudenmukaista ja yksinkertaista. Kuinka jakaa tarkastuserä alumiinisen verhoseinän laadun varmistamiseksi? Tässä on lyhyt esittely kaikille:


1. Saman yksikköhankkeen epäjatkuvan alumiiniseinän seinäprojektin osalta tarkastuserä jaetaan erikseen.


2. Alumiininen lasiseinä, jolla on sama suunnittelu, ammattitaito ja rakentamisolosuhteet, olisi oltava 500-1000 neliömetrin suuruinen tarkastuserä, ja alle 500 neliömetriä on jaettava yhteen tarkastuserään. Jokaisen tarkastuserän satunnaisotannalla on oltava vähintään yksi paikka 100 neliömetriä kohden, ja jokaisen paikan on oltava vähintään 10 neliömetriä.


3. Epäsäännöllisen muotoilun tai jonkin erityisen alumiinilasiseinän seinämien osalta tarkastuserien erottelu ja tarkastusmäärät perustuvat alumiinisen verhoseinän rakenteeseen, prosessin ominaispiirteisiin ja alumiiniseinien seinäprojektin mittakaavaan ja sitten valvontayksikkö, rakennusyksikkö ja rakennusyksikkö. Neuvotella ja vahvista.


Alumiinilasiseinien on usein läpäistävä "kolmoistesti", kun se tarkastetaan. Tarvittaessa tarvitaan myös tasojen muodonmuutoskykyä ja muita suorituskykytestejä. Vain silloin, kun tarkastus suorittaa säännöllinen tekninen laadunvalvontaorganisaatio, voidaan alumiinista valmistetun verhoseinätekniikan laatu taata.