19@zl-alu.com +8618825982330
Kuinka säilyttää lämpöpatterin alumiiniovet ja Windows-profiilit?

Kuinka säilyttää lämpöpatterin alumiiniovet ja Windows-profiilit?

Jan 10, 2018

Kuinka ylläpitää lämpötapainen alumiiniovet ja -ikkunat?


1, terminen alumiiniset ovet ja ikkunat eivät ole puhdistettavissa tavallisella saippualla ja pesuaineella, vaikka puhdistus jauhe, wc-puhdistus ja muut vahvat happo- ja emäksiset puhdistusaineet. Saatavana pehmeällä kankaalla tai neutraalilla puhdistusaineella.

2, Tiivistepäiden ja lasimuovin on varmistettava, että lämpöeristys alumiiniovet ja -ikkunat ovat sinetöityjä, eristäviä ja vedenpitäviä avaimia, jos ne on poistettu nopeasti korjausta varten.

3, Puhdista lämpöeristetyt alumiiniset ovet ja ikkunat, älä astu alumiinikehykseen, älä vedä kehystä tukeen.

4, Sateisen päivän jälkeen on pyyhittävä nopeasti lasi ja sadepisarat, erityistä huomiota huohotusveteen. Kurssi, jossa on pitkä, lisääntynyt kitka, lisää vähän öljyä tai päällystää paloöljyllä.

5, Tarkista lämpöeristetyistä alumiinista valmistetut ovet ja ikkunat usein seinällä risteyksestä, jos rungon yleinen muodonmuutos on helppoa, ovet ja ikkunat eivät ole suljettuja, suljettuja. Tällä hetkellä ruuvi löysät liitokset olisi kiristettävä välittömästi, kuten ruuvi jalka löysällä, soveltaminen epoksi liimaa pieni määrä sementti sementti tiiviste.

6, Terminen alumiini ovet ja ikkunat käytössä, pitäisi olla kevyt varovasti vetää, työntää ja vetää pitkin sen luonnollista; todettiin, että on vaikeuksia olla pakottamatta, pitäisi ensin sulkea pois vika. Likaantuminen, muodonmuutos on tärkein syy liukuvien alumiiniovien ja -ikkunoiden liukumisen kannalta, jotta ovenkehys on puhdas, varsinkin liukuva korttipuhdistus. Voidaan imeä imurin imu ja oven tiiviste tuhkan päällä.

7, Tarkista aina kiristämällä pultit, asemointiakseli, tuulituki, jousi, vahingoittuneiden osien, alumiiniseosten ovien ja ikkunoiden korjaaminen ajoissa. Lisää säännöllisesti voiteluaineita pitämään puhtaana ja joustavana.

zhonglian aluminum 1701.jpgzhonglian aluminum 1706.jpg


Terminen alumiininen ikkuna

alumiiniset ikkunat hyttysverkolla