19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiilin säätölaite Lämpötila; Vähennä Air Mix

Alumiiniprofiilin säätölaite Lämpötila; Vähennä Air Mix

Jul 03, 2017

Industrial Aluminium Profiilin puhdistusmenetelmä on laajalti käytetty monimutkaisten laitteiden ansiosta prosessivaatimukset ovat korkeat, jotta parhaan esikäsittelyn vaikutuksen varmistamiseksi on oltava seuraavista näkökohdista hallinnan vahvistamiseksi:

1. Vahvistaa prosessi Guangli, tiukka toteutus toimintatavat, tarkista juokseva tila joka päivä, aina tarkkailla prosessin parametreja. Kieltää työkappaleen pysähtyminen laitteistossa, jotta se ei ruostuisi.

2. Huomioi pesun laatu, työkappale rasvanpoistoprosessissa, pinta jäämällä, jos sitä ei pestään, vaikuttavat tuotteen laatuun. Siksi on välttämätöntä poistaa jäännös työkappaleen pinnalta sen poistamiseksi vedestä. Teollisessa tuotannossa veden säästämiseksi teollisen alumiiniprofiilin pesuvesi yleensä kierrätetään, jolloin pesu vähitellen tahraa puhdistusainetta. Saastumisen asteen vähentämiseksi on ensiksi pyrittävä vähentämään työkappaleen talteenoton puhdistusnesteen pilaantumista prosessin aikana. Myös pitäisi harkita monitasoisia pesu, yleensä kaksi veden pesua, ja jotkut prosessi tai puhdasta vettä pestä. Ensimmäisen vedenpuhdistustason jälkeen maksimaalinen tahra ei ylitä kymmenesosaa työkappaleen edellisestä puhdistuksesta siten, että työkappaleen jälkipitoisuuden toissijainen puhdistus on vain alkuperäistä pitoisuutta, yksi prosentti. Lisäämällä kirkasta vettä vastavirta-lisäaineen käyttäminen veden säästämiseksi.

3. Vaahto ja sen ohjaus, metallin puhdistuksessa, vaahdon tuotanto tai poisto on tärkeä esikäsittelyprosessille. Tietty määrä vaahtoa on edullinen tietyille käsittelyprosesseille, mutta teollisen alumiinisen puhdistusaineen laatu ei ole riippuvainen. Kuplien määrä ja suihkussa puhdistusaine vaaditaan alhaiseen vaahtoon tai massatuotantoa ei voida normaali. Yleinen defoaming menetelmä: lisäämällä defoamers; Käyttäen matalaa vaahtoavaa pinta-aktiivista ainetta; Valvoa lämpötilaa; Vähentää ilman sekoittumista ja niin edelleen.

Degreaser-kaava, joka johtuu yhdestä puhdistusainevalmisteryhmästä, on huono, joten teollisen alumiinin tuotanto harvoin käytetään, monikomponenttisen monimutkaisen puhdistusaineen yleinen käyttö, koska vahva emäs, heikko pohja, epäorgaanisten suolojen polymerointi, Pinta-aineet Aktiiviset aineet ja niiden kaltaiset aineet sekoitetaan sopivasti puhdistusaineiden mukaisesti ja niiden puhtausominaisuudet voidaan osoittaa ja puhdistustehokkuutta voidaan merkittävästi parantaa. Erityisesti kun lisätty pieni määrä pinta-aktiivista ainetta voidaan kaksinkertaistaa puhdistustehokkuuden parantamiseksi, teollisuuden alumiiniprofiili teollinen alumiininen puhdistusaine voidaan puhdistaa öljyn tyypin, alumiiniosien, puhdistusmenetelmien ja niin edelleen kokeessa määrittää.