19@zl-alu.com +8618825982330
Teollisen alumiiniprofiilin korroosionkestävyys, kulutuskestävyys

Teollisen alumiiniprofiilin korroosionkestävyys, kulutuskestävyys

Jun 21, 2017

Teollisen alumiiniprofiilin pääprosessi:

1, valukappale on ensimmäinen alumiiniprosessi

(1) Ainekset: Tiettyjen seosterästen tuottamisen tarpeiden mukaan laske eri seoskoostumuksen määrä kohtuullisen monipuolisella raaka-aineella.

(2) sulatus: hyvät raaka-aineet prosesseihin liittyvien vaatimusten mukaisesti sulatusuunin sulamisen liittämiseksi ja kaasunpoiston avulla sulan kuonan jalostusvälineet kuonan sisällä, kaasu poistetaan tehokkaasti.

(3) valu: alumiininen neste sulatetaan tietyissä valuprosessisissa olosuhteissa, syväkuivausjärjestelmällä, joka jäähdytetään eri pyöreisiin valutankoihin.

2, suulakepuristus: suulakepuristus on väline profiilien muodostamiseen. Ensinnäkin profiilituotteiden mukaan poikkileikkauksen suunnittelu, muottien valmistus, teollisen alumiinipuristustekniikan käyttö on hyvä pyöreä valumurska muottien suulakepuristamisesta. Yleisesti käytetty 6063-lejeerinki, ekstruusio kylmän ilman sammutusprosessissa ja keinotekoisen vanhenemisen jälkeen lämpökäsittelyn vahvistamiseksi. Erilaiset lämpökäsittelyn laadut vahvistavat lejeerinkiä, lämpökäsittelyjärjestelmä on erilainen.

3, väri (tässä ensimmäinen suuri hapetus)

Hapetus: puristetut alumiiniseosprofiilit, pintakorroosionkestävyys ei ole vahva, on altistettava anodiselle hapettumispintakäsittelylle alumiinin korroosionkestävyyden, esteettisen asteen kulumisen ja ulkonäön lisäämiseksi.

Pääprosessi on:

(1) pinnan esikäsittely: kemiallinen tai fysikaalinen menetelmä profiilin pinnan, puhtaan matriisin, puhdistamiseksi helpottamaan täydellistä, tiheää keinotekoista oksidikalvoa. On myös mahdollista saada peili tai matta (matta) pinta mekaanisin keinoin.

(2) anodisointi: profiilin pinnan esikäsittely tietyissä olosuhteissa substraattipinnan anodinen hapetus, mikä johtaa AL203-kalvon tiheän, huokoisen, voimakkaan adsorptiokyvyn kerrokseen.

(3) Tiivistäminen: ns. Tiivistys on huokoisen oksidikalvon anodinen hapettuminen, joka on muodostunut kalvon huokosten huokosten sulkemisen jälkeen, jolloin oksidikalvon pilaantuminen, korroosio ja kulutuskestävyys lisääntyvät. Oksikalikalvo on väritön ja läpinäkyvä, tiivisteen käyttö ennen kalvon voimakasta adsorptiota, joidenkin metallisuolojen adsorptiokerrostuksen kalvon reiässä, ulkonäön (hopean) ulkonäön ulkonäkö monien värien ulkopuolella, kuten: Musta, pronssi, kulta ja ruostumaton teräs väri.

Ensinnäkin teollinen alumiini ekstruusioprosessissa, kuten suulakepuristusmuotti ei ole kovin hyvä tai kuolla suulakepuristamalla teollisuusalumiini liikaa, teollinen alumiinipinta ulkonäkö on puristettuja merkkejä, käsi voi koskettaa teollisen alumiinin epätasainen, niin että Teollisuusalumiinin ulkonäkö sileä ja sileä, ei koskettavia sisennysmerkkejä, teollinen alumiinitehdas yleensä aluksi veden alkalisella eroosiolla, eroosionpuristusmerkit.

Toiseksi teollinen alumiini jäsenenä ulomman kirjekuoren vaatimukset hyvän sulkemisen, nykyinen jauheen sähköstaattinen ruiskutus on tullut kotimainen teollinen alumiini ulkopinnoite suosittu. Erityisesti lasiteollisuus, sen alumiiniala-alan avaaminen ei saa olla suurempi kuin 15%: n verho seinämän pinta-ala: ja osaston avaamista tulee käyttää jousitusrakenteessa, avautumiskulman ei pitäisi olla suurempi kuin 45 astetta .

Kolmanneksi teollisuusalumiinipölypäällyste, jossa on lämmönsiirtotekniikka, tekee siitä muodikkaamman, jolloin profiililaitteen jauhemaalaus on suurempi kehityskohta.

Neljänneksi alumiiniseos, jolla on korkea lujuus, kevyt paino, ei vahva, voimakas eroosionkestävyys, hyvä plastisuus, muodonmuutos on pieni, saastuttamaton, myrkytön, palo vahva ja pitkäikäinen (jopa 50-100 vuotta). , Voi olla uudelleen uunin uudelleenkäsittely. Kiinan teollinen alumiiniteollisuus tunnetaan aurinkoalalla, lähes 50 vuoden kehityksen jälkeen, tuotanto on jo maailman korkein. Hiekkapuhallustekniikka on yleinen menetelmä teollisuuden alumiinipintojen hävittämiselle viime vuosina, ja erityinen hiekka suurnopeusjäähdytys huuhtoutuu pois teollisten alumiinipuristusmerkkien ulkonäöstä.