19@zl-alu.com +8618825982330
Teollisuuden alumiini profiili valo ja korkea jäykkyys, yksinkertainen ja kaunis

Teollisuuden alumiini profiili valo ja korkea jäykkyys, yksinkertainen ja kaunis

Nov 02, 2017

Teollisuuden Alumiiniprofiili nimensä on eräänlainen alumiini tärkeimmän raaka-aineen seos materiaali lisätty metallia on erilainen eri ja määrä on erilainen, ostamme teollisuuden Alumiiniprofiili, meidän on kiinnittää huomiota tässä vaiheessa. Mitkä ovat ominaisuudet teollisuuden Alumiiniprofiili profiileja? Tässä tulemme yhdessä ymmärtää seuraava bar。

1, teollisuuden Alumiiniprofiili eri käytetään: ainutlaatuinen koriste, erinomainen ääni eristys-, eristys- ja kierrätettävyys käytetään laajalti rakennusalalla, mutta yksi puristamiseen ja korkea mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, hyvä Lämmönjohtokyky ja korkea erityinen vahvuus; sopii koneen runko, kiinnike, ovi, automaatio, tehdas ja työasemat, hyllyt, astiat, tikkaat ja niin edelleen.

2, teollisuuden Alumiiniprofiili rakentaminen mukavuus: modulaarinen ja monikäyttöinen ilman tarvetta monimutkainen rakenne ja käsittely, voit nopeasti luoda ihanteellinen mekaaniset laitteet-takki.

3, teollisuuden Alumiiniprofiili mallinnus kaunis ja käytännöllinen: valo ja korkea jäykkyys, yksinkertainen ja kaunis ulkonäkö ilman maalia.

4, teollisuuden alumiini profiili laajennettavuus: yksilöllinen T-muotoinen ura suunnittelu, asennus osien ei tarvitse poistaa profiilin, voit asentaa pähkinä pultit missä asennossa tahansa, muutettu laitteet on helppoa ja nopeaa.

Sovelluksen kannalta teollisuuden teollisuuden Alumiiniprofiili valmistajien analyysi, rakennusalalla on edelleen päätoimialana teollisuuden Alumiiniprofiili sovellukset, paljon enemmän kuin muilla kulutuksen vuosi 2009 sen kokonaiskulutus oli 63 % jäseneltä alueella, Pohjois-Amerikka, Eurooppa ja muut kehittyneet alueet teollisuuden Alumiiniprofiili teollisuudessa kulutuksen keskimääräinen osuus on yli 50 prosenttia ja Kiinan Alumiiniprofiili teollisuustuotannon teollisuuden alalla on vain noin 30 %, teollisuuden sähkönkulutus on suhteellisen alhainen.

Teollisuuden Alumiiniprofiili tuotanto ja jalostus, kuinka hallitaan kovuus on avain, hieman kvalifioimaton, se antaa käyttäjien ongelmia, nyt jakaa seuraavista tavoista voit vaihtaa oppimisen!

1, puristamiseen alumiinirunko ei voi olla liian tiivis välillä materiaali ja materiaali olisi erotettava erityisesti, ei ilmanvaihto pieni materiaali, paksu materiaali väli on suurempi, putken materiaali ja materiaalia, arkki materiaalia yhdessä kun -ruutuun putken materiaalin laittaa Seuraavassa on edistää tuloilman säännöllinen kierto.

2, set ja valvonta lämpötilan: yleensä lämpötila ja pinnan lämpötila on tiettyjä virhe asettaa taulukko lämpötilan mukaan todellinen lämpötila uunin asettaa ja kiinnitä huomiota lämpötilanvaihtelut.

3, alumiini ikääntyminen eristys: tiukasti vaatimusten prosessi ikääntyminen aikaa tarvittaessa mukaisesti estää ikääntymisen tai ylitöitä aiheuttama kovuus ei riitä.


4, alumiini uunien asennettu ennen 6xxx muut erikoisseosta ja tavallinen 6063 seos erillinen uunin ikääntyminen syistä tuotanto on todellakin sama uunin ikääntyminen ottamaan erikoisseosta prosessi ikääntyminen.