19@zl-alu.com +8618825982330
Teollisuuden alumiini profiili vastustuskyky lämpötilan muutosten vaikutukset

Teollisuuden alumiini profiili vastustuskyky lämpötilan muutosten vaikutukset

Jul 21, 2017

Teollisuuden Alumiiniprofiili jälkeen kemiallisten kiillotus pinta karkea ilmiö

Teollisuuden Alumiiniprofiili kun kemiallisten kiillotus pintaan karkea ilmiö voi johtua kylpy nitraattipitoisuus on liian korkea, aiheuttaa happo köyhtyminen; Toisaalta, alumiini voi johtua sisäisen puutteellisiin pinnan karheus.

Jos kuparipitoisuus saunassa on myös korkea, pinnan karheus on vakavampi. Yleensä jos kylpy typpihappoa sisältö on liian korkea, kemialliset kiillotus vastaa kovaa, ”kiehuu” ilmiö. Jos typpihappoa sisältö on normaali, kuparipitoisuus on korkea, teollisuuden alumiini jälkeen veden pinnan liittyy kerros hyvin ilmeinen ominaisuudet metallinen kuparin väri. Jos kuparin väri on hyvin syvä, kuparipitoisuus pinta Kylpyamme on korkea ja toimenpiteitä typpihappoa ja kuparipitoisuus on normaalin rajoissa.

Jos lisäaineen kuparipitoisuus on pienempi, jos kupari kylvyssä tulee kuparia sisältävä alumiinista materiaalin kemiallisten kiillotus, toimenpiteet lisää lisäaineen tai Mukauta Kylpyamme ilman kuparia.

Jos sisäinen alumiini kevytmetallivanteet kudosta ei takaa pinnan karheus: valu valtiollinen järjestö, kuten valu tai painevalu alumiiniosat; alumiini viljan hienosäätö ei ole riittävä ja löysä, kuona ja muita vikoja; muodonmuutos prosessin ei riitä ja muiden vikojen aiheuttamat karkea pinta voi parantaa laatu alumiini estämiseksi. Siksi teollisuuden alumiini tuotantoprosessin kemiallisten kiillotus pinnan laadun parantamiseksi on erityisen tärkeää.

1. valitessaan profiiliin sarja sinun täytyy harkita profiili, odotettu enimmäiskuormitus laskemalla stressi aiheuttaa taivutus ja materiaalin kanta, ja ottaen huomioon asianmukainen varmuusmarginaali määrittämään oikean kokoinen profiili. Alhaisen kuormituksen alueille ”kevyt” profiilit ja ”E” sarja profiileja voidaan varmistaa, että kaikki osat käytetään tavalla, joka on paitsi kustannustehokas mutta kykenee myös niihin käytön aikana ja pakollinen.

2 lisävarusteet asennus tulisi välttää murtuma, profiili on parempi vakaus, vähemmän viilto, vähemmän yhteys ja lyhentää asennuksen aikana. Profiilin pidennetään vain tukea liittyvät kiinnitys elementti, ja mahdollisuuksien mukaan teollisuuden alumiini Profilethe-elementti on tuettu liitin.

3, paikka leveys 6 mm-sarjan teollisuuden alumiinia kaikenlaisia kevyt yhdistelmä rakenne. Valitsemalla profiilin 6 sarjan vai profiili 6 sarjan kevyt erityisen rakentamiseen tehtävien etsii sopivin materiaali.

4 suljettu rako profiilin ulkoasu rakenne, kun käytetään yhdessä radial sinetti, erityisesti painotetaan pölytön sovelluksia.

5, lopulta kattaa monenlaisia osia teollisuuden Alumiiniprofiili-profiilin puolella leikkaus ilman viisteiden jäysteenpoistoon. Muovi loppuun korkki on kiinnitetty keskireiän painamalla ja avaamalla sen. Tämä erityinen estää tärinä ja voi vastustaa lämpötilan muutosten vaikutukset.

6, kiinnikkeet ryhmän tuoteosat sen varmistamiseksi, että vahva keskuslukitus yhteysprofiili erinomainen kiinnityksen kanssa. Kaikki kiinnitysosat kiinnitys on erittäin joustava, joka tulevaisuudessa on erityistä hyötyä muuttumassa rakenne, helppo laajentaa tai pienentää.