19@zl-alu.com +8618825982330
Teollisuuden alumiiniprofiili veden säästämiseksi

Teollisuuden alumiiniprofiili veden säästämiseksi

Jul 12, 2017

Teollisen alumiiniprofiilin puhdistusmenetelmää käytetään laajasti, koska laitteiston rakenne on monimutkainen ja tekniset vaatimukset ovat korkeat, jotta parhaan esikäsittelyn varmistamiseksi on tarpeen noudattaa seuraavia näkökohtia.

Teollisen alumiiniprofiilin ruiskutustekniikka

Ensinnäkin: on tarpeen tehostaa teknistä hallinnointia.

Käyttöprosessin tiukka toteutus. Joka päivä on oltava ammatillinen tarkistaa toiminnan tilanteesta, usein tarkistaa parametrit indikaattorit ovat johdonmukaisia. Kiillota puhdistuslaitteeseen asetettu työkappale korroosion ruostumisen välttämiseksi.

Toiseksi: hallita vaahdon määrää.

Teollisen alumiiniprofiilin puhdistamisen aikana vaahdon esiintyminen tai hävittäminen on tärkeää esikäsittelymenetelmälle ja tietty määrä vaahtoa on hyödyllistä tietyille prosessointitekniikoille. Yleiset vaahdonpoistomenetelmät ovat: lisätään vaahdonestoaineita; Käyttää matalaa vaahtoavaa pinta-aktiivista ainetta; Valvontalämpötila; Yritä vähentää ilman sekoittumista ja niin edelleen. Mutta teollisen alumiiniprofiilin puhtauden laatu ei riipu pelkästään vaahdon määrästä vaan Industrial Aluminium profiilin puhdistuksessa pesuainetta koskevat vaatimukset ovat alhaiset vaahtomuovit, tai massatuotanto ei voi olla normaalia.

Kolmanneksi: kiinnitä huomiota pesun laatuun.

Teollisen alumiiniprofiilin teknisen prosessin rasvanpoisto, pinnan jäljellä oleva neste, jos ei ole puhdas, vaikuttaa vakavasti tuotteen laatuun. Siksi jäännösneste on poistettava työkappaleen pinnalta ja poistettava se vedeksi. Teollisten profiilien tuotantoprosessissa veden puhdistamista varten pesuvesi yleensä kierrätetään, jolloin pesu vähitellen saastuu puhdistusaineilla. Alumiini pilaantumisasteen vähentämiseksi, ensisijaisena tavoitteena olisi vähentää teollisuuden alumiiniprofiilien puhdistusnesteen pilaantumista tieprosessissa. Muuhun tulisi harkita monitasoista pesuainetta, tavallisesti kahta pesuvettä ja jotain teknistä käsittelyä tai puhtaan veden pesua. Ensimmäisen vedenpinnan puhdistamisen jälkeen suurin saastuminen ei ylitä kymmenystä edellisestä puhtaasta työkappaleesta, joten jäljelle jääneen nestepitoisuuden toissijainen puhdistus on vain yksi prosentti alkuperäisestä pitoisuudesta. Vedenpinnan lisäämisen yhteydessä vastavirran käyttö on mahdollista veden säästämiseksi.

Teollisuuden alumiiniprofiilin tarkastuksessa sen on täytettävä seuraavat vaiheet:

1. Mittaa tuotteen koko piirustuksissa vaadittujen toleranssien mukaan ja täytä asiaankuuluvat tarkastusrekisterit.

2. Materiaalin pituus on suoritettava aikataulun mukaisesti, tavara- tarkastaja on ilmoitettava määrättynä ajankohtana kuplatestille ja ilmoitettava paikalle toimittaakseen tarvittavat tarkastukset ja tarkastukset.

3. Materiaalin lämpötilan tuote ja purista prosessi vastaamaan tuotekortin tuotetta tekemään hyvää työtä.

Industrial Aluminium -profiilin havaitsemisessa, kun on kiinnitettävä huomiota asiaan liittyviin kysymyksiin:

1. Jos asiakas tarvitsee tavaroiden erityisiä tarkastusvaatimuksia, laadunvarmistuspalvelujen henkilöstön on viipymättä ilmoitettava paikalle toimittaakseen vastaavat tarkastukset ja tarkastukset.

2. Jokainen tuote, joka tuottaa hyvän tarpeen kiinnittää logo-muotin numero, tuotteen muotti on erityisesti testattava.

3. Palvella itseään ymmärtämään prosessia tilanteen prosessin jälkeen mahdollisissa ongelmissa tietyn raportin tekemiseksi.

Teollisen alumiiniprofiiliprofiilin asiaa koskevat tarkastusvaatimukset varmistavat paitsi tuotteen laadun myös parantavat joidenkin puutteiden tuotantoprosessia, jotta alumiini voidaan valmistaa paremmin.