19@zl-alu.com +8618825982330
Teollisuuden Alumiiniprofiili estää ikääntymisen tai liiallinen kovuuden puute

Teollisuuden Alumiiniprofiili estää ikääntymisen tai liiallinen kovuuden puute

Oct 24, 2017

Teollisuuden Alumiiniprofiili tuotannossa ja jalostuksessa, miten kovuus valvonta on avain, hieman kvalifioimaton, antaa käyttäjille ongelmia, niin miten ratkaista teollisuuden Alumiiniprofiili seoksen kovuutta liian alhainen?

1, vahvistamisessa ja valvonnassa ikääntymisen lämpötila alumiinikehys: yleensä ikääntymisen uunin ja ikääntyminen liesi on jokin virhe, asettaminen Taulukko lämpötilan pitäisi asettaa mukaan todellinen lämpötila uunin, Kiina kierrättää kupari teknologia- ja markkina- ja maksu erityistä huomiota ikääntymisen lämpötilan vaihtelut.

2, alumiini profiili ikääntyminen eristys: tiukasti vaatimusten prosessi ikääntyminen, eristys aika olisi estävän puute ikääntymisen tai liiallinen ja lead kovuus.

3, alumiinia puristamiseen laatikko ei voi olla liian tiheä, materiaali ja välillä väli, ei ilmanvaihto pieni materiaalit, paksumpi välit enemmän suurempi, putki ja pieni materiaalit pellille yhdessä laatikossa, putki laittaa alas pinnan Tämä on siis edistä ikääntymisen aikana lähettää tuuli.

4, alumiini materiaali ennen kuin uuni on 6xxx muut erikoisseosta ja tavallinen 6063 seoksen eri uunin ikääntyminen, koska syy tuotanto on todellakin uuni, ikääntyminen, erikoisseosta ikääntymisen prosessia.

Alumiiniprofiili Teollisuusprofiilit pintakäsittely tuottaa paljon jäteveden ja jäteveden on tietty haitallisten aineiden tyhjä, jos ei käsitellä, on tietty vaikutus ympäristöön, sitten teollisuuden alumiinia Profiilin jätevesien jäteveden puhdistustekniikan, erityisesti ymmärrämme seuraavasti.

1. lähteet ja pintakäsittely jätevettä Alumiiniprofiilit

Alumiinin pintakäsittely jäteveden on esikäsittely öljyä ja sen jälkeen hapan pesu vesi, alkalinen pesu vesi jälkeen alkalisyöpymistä hapan pestä vedellä, kun happo syövytys, hapan pestävä vedellä jälkeen hapettumista, jätteiden happo, jätteiden alkali- ja pieni elektroforeettisen maali jäteveden tuottama ni2 + Snro2 + hapan pesuvedessä, maali ioninvaihto elektroforeesilaite. Jäteveden sekoitetaan hapan, sisältää al3 +, ni2 +, Snro2 +, sn4 + +, cr3 + muita kationeja, sekä $modeltype, F, $modeltype, cl, alo2, ac- ja muita anionit, teollisuuden Alumiiniprofiili kuin pinta-aktiivisten aineiden ja akryylihartsit ja muita orgaanisia yhdisteet. Jätteiden rikkihappo tuottaa rasvanpoisto neutralointi ja jätteiden rikkihappo tuottaa hapettumista, jätteen neste tuotetaan väritys, jätteiden akryyli neste elektroforeettisen maali ja ni2 +, F ja muut jätteen neste tuotetaan tiivistys reikä.

2. toimenpiteet vähentämään päästöjä ja jätteiden veden päästöt

Keinoja vähentää jäteveden ja jäteveden on hallittavissa aikaa ja hallita lastaus kulma vähentää tankki fluid ja käyttää kahden tason kolme skottilaiseen huuhtele energiankulutuksen vähentämiseksi. Kun syövyttämällä ja rasvanpoisto ja pessyt vettä käytetään pesuun, kun alkalisyöpymistä ja vesi pessyt jälkeen hapettumista käytetään etsaus ja rasvanpoisto pesun jälkeen. Lisäksi vähentämiseksi tai vältetään jäteveden ja jätteiden nestemäisten päästöjen tuotantolinjan pitäisi suunnitella ja käyttää erilaisia recovery-laitteet, kuten happo etsaus recovery laite, alkali korroosiota recovery laite, eloksoitu alumiini laite, väri ro Recovery laite, teollisuuden Alumiiniprofiili elektroforeesi maali RO recovery laite, näiden recovery laitteiden käytön voi vähentää jäteveden ja jätteiden nestemäisten päästöjen mahdollisimman samalla tuotantokustannusten vähennys.

3. periaate ja tapa kohdella jäteveden pintakäsittely alumiinikehys

Pintakäsittely alumiinikehys tuotetun jäteveden on pääasiassa happoja ja emäksiä jäteveden sisältävät pienen määrän haitallisia anionit ja kationit ni2 +, Snro2 + ja F, ja on Happo-emäs neutralointi. Jätevesi yleensä oletetaan happamuus, on lisättävä alkali neutralointi, 7-8.5 säätö ph-arvoksi. Samalla Kationiset al3 +, ni2 +, Snro2 +, cr3 + ja niin edelleen, hydroksidi sateen muodostumiseen. Keskipitkän ja sedimentaatio jäteveden pumppu lauhteen aallonpohjasta samalla osaksi liuennut polyamidia flocculant ja jäteveden tiivistyminen, lauhteen jälkeen jäteveden sedimentaatio säiliöön määrällisiä pumpulla sedimentaatio menetelmä on taipuvainen levy sademäärä menetelmä, teollisuuden Alumiiniprofiili Ilmastointi vaahdotus menetelmä, keskipako sademäärä menetelmä, kirjoittaa ajatella, että keskipakoisvoiman sedimentaatio menetelmän käyttö on suhteellisen vakaana, sateen jälkeen , Kirkas neste tulee vastuuvapauden säiliön tai säiliö jälkeen ylivuoto ylempi ylivuoto suusta.