19@zl-alu.com +8618825982330
Kuang Wenfeng, Guangdong Zhonglian Aluminium Oy: n toimitusjohtaja ja Dalin kauppakamarin puheenjohtaja

Kuang Wenfeng, Guangdong Zhonglian Aluminium Oy: n toimitusjohtaja ja Dalin kauppakamarin puheenjohtaja

Oct 29, 2018

Handsome with light: Impression Kuang Wenfeng, Guangdong Zhonglian Aluminium Co, Ltd: n pääjohtaja ja Dalin kauppakamarin puheenjohtaja

 

the CEO of Zhonglian aluminum profile

Tammikuussa 2018 Foshan Nanhai Dabitumen vuotuinen kauppakamari pidettiin kolmannen yleiskokouksen, Guangdong Zhonglian Aluminium Co, Ltd General Manager Kuang Wenfeng äänesti uuden presidentiksi.

Inertiaalisen ajattelun valvonnassa alitajuinen vaikutelma: uusi presidentti on perinteinen yritys, jolla on satoja miljoonia tuotannon ja myynnin, johdon ja johdon yli 600 työntekijää pääjohtajan, joka olisi hienostunut yrittäjäkuva. Kuitenkin kun tapasin vuonna 1988 syntyneen Kuang Wenfengin pääjohtajan, näin kirkon, komean, kiiltävän pojan vieressä.

Hän taidokkaasti hymyili kung fu teetä ja pyysi kaikkia ottamaan istuimen. Haastattelu suoritettiin kevyessä keskustelussa.

"Genesis II-sukupolvina", hänen pitäisi olla "itsehalo" -ryhmä, mutta ymmärrä hänen kasvuprosessinsa, on kuvattava "itsekunnolla" tarkoituksenmukaisemmaksi.

Mikä erottaa Xiao Kuangin useimmista "sukupolven II" sukupolvista, hän uskaltaa aloittaa alusta, aloittaa alusta ja innovoida sen jälkeen. Vaikka hänen perheensä on paksu, jokainen askel hänen elämästään saavutetaan omilla pyrkimyksillään todistaa hänen henkilökohtainen arvo. Valmistuttuaan Shimen-lukiosta hän valmistui Guangdongin teknillisestä yliopistosta ja pääaineenaan liiketoiminnan hallinnosta. Valmistuivat vuonna 2009, hän ei mennyt ulkomaille opiskelemaan kuin muut hyvin opiskelijat, mutta otti kahdeksan hänen luokkatovereistaan takaisin isänsä tehtaalle aloittamaan ruohonjuuritason työuran. Aluksi hän oppi tekemään myynnin lähes koko ajan käyntikohteissa asiakkailleen, matkustelemaan muille maakunnille, sopeutunut veteen ja maaperään, syöminen ja nukkuminen ei ole yleistä asiaa, sillä se kestää kolme vuotta. Kolmen viime vuoden aikana hän on tuntenut suurten ja pienten yritysten asiakkaita.

 


the CEO of Zhonglian aluminum profile2

 

 

Huolellinen ja ahkera, sade tai loisto tekee kolmen vuoden myyntihenkilöstön, eivät tiedä ihmisten totuutta, eivät tiedä, että tämä on yrityksen tuleva seuraaja. Alunperin hän toi halon, toisten silmissä myös kadehdittava halo, mutta sitkeys ja ponnistelujen takana oleva helio voitti vanhempien suuren kiitoksen ja vakuutuksen. Lisäksi kaikissa pienissä asioissa heillä on omat vaatimuksensa eikä mukavuuden ja hemmottelun takia, ei kovan työn takia pyrkimys luopua harjoittamisesta, tunnetusti veistää omaa prosessiaan, vasaraa vasaralla itsekarkaavalla teroituksella ja luo loistavan "sukupolven" II "seuraaja.

Kuang Wenfeng, joka on aurinkokunnan päällikkö omalla loistollaan, osoittaa hyvää käyttäytymistään ja moraalista luonnettaan: ystävällisyyttä muiden puolesta, itsensä viljelyyn juurtunut sydämeen, itsetuntemusta ilman varoitusta, vapautta perustuviin rajoituksiin.

 

Ystävällisyys muille

Esimerkki 1: Kun hän oli yliopistossa, hänen kämppäkavereilla oli luokkatovereita syrjäisiltä vuoristoalueilta. Jotta hänen luokkatoverinsa löytäisivät työpaikkoja, hän kehotti heitä työskentelemään omassa perheyrityksessään, kun hän valmistui. Ensimmäisen rivin myynnistä lähtien osa opiskelijoista oli osoitettu johtotehtäviin, nämä opiskelijat avustavat nyt yleistä Xiao Kuangia avaamaan alueellisia rohkeita ja osaavia pioneereja.

Toinen tapaus: henkilökunnan ruokala, suurin osa yrityksistä on joko kutsuttu tai sopimus kolmannelle osapuolelle. Kummassakin tapauksessa on sekä etuja että haittoja. Jotta henkilökunta syödä hyvin, Xiao Kuang aina päätyi osittain sopimukseen. Lisäksi työntekijöiden ravitsemuksen varmistamiseksi yhtiö valmistaa myös kaksi ruokaa, jotka ovat vapaita syötäväksi ja jotka pohjimmiltaan säilyttävät neljän aterian standardin päivässä.

Hienostuneessa hengessä ei ole ihme, että China United Aluminium Oyj: n työntekijöiden liikevaihto on hyvin pieni, ja hyviä yleisiä johtajia on paljon tapauksia, joissa työntekijöitä käsitellään perheenjäseninä.

Kulttuuri juurtui sydämeen

Ei näytä, ei pilviä. Hänen tapansa tehdä asioita on: hiljainen, ei koskaan näytä, sydän on suuri kauneus, mutta koskaan sanoa paljon, vaatimaton, kuten koko korvan vehnä, kypsä mentaliteetti, rauhallinen ja välinpitämätön, eivät paljasta vuoret. Hän on aina korostanut, että hänen yrityksen on opittava enemmän johtavista yrityksistä, yritystuotteista innovaatioon, korkean teknologian ponnisteluihin. Tällä hetkellä ammattimaista ja teknistä henkilökuntaa on lähetetty tutkimaan erityisten alumiiniseosten tuotantoa ja valmistusta sekä pieniä arvokkaita tuotteita. Keskustelussa ei ole ilmaisua siitä, kuinka vaikeaa he ovat työskennelleet tänään, kuinka vaikeaa ylläpitää satoja miljoonia dollareita vuosituotannon ja myynnin kasvun perusteella. He puhuivat vain työvaiheistaan, sisällöistä ja toimintatavoista. Ja uudestaan ja uudestaan korosti, että oli isät, jotka loivat yrityksen, määrittivät Jiangshan, nyt yrityksen johto on institutionalisoitu, tieteellinen, omat hyvin rento, erittäin onnellinen.

 

Zhonglian aluminum profile1

Zhonglian alumiini työpaja

Hän on kirkas ja älykäs. Hän on nopeassa toiminnassa ja täynnä sanoja. Rauhallinen ja rauhallinen, ilmainen ja helppo.

Ei tarvitse muistutuksia

Self-care kumppani: Koska nuori isä kaksi lasta, mukana lapsia kasvaa, mukana vanhempiensa prioriteettina. Ottakaa lapset ylös ja alas henkilökohtaisesti, ja nauti perheistä. Yrityksen toimitusjohtajan isä tuntuu kuin opettaja ja ystävä, mutta on enemmän kunnioitusta mutta sydämellisempi.

Tietoisesti rajoitetut menot: joskus ulkona syöminen on myös säännöllinen pilttuu ja vähän viiniä. Elämässä suurin kustannus on matkustaminen, eikä mitään muuta tarvita rahaa.

Tunnetusti järjestää aikaa: yritysjohtajana, käsitellä niin monia asioita, mutta myös seurata perheenjäseniä, miten järjestää aikaa, miten energia niin runsaasti? Hän vastasi, että pirstaloituneen ajan oppiminen on avain työn tehokkuuden parantamiseen. Vietän koko ajan työni ja perheeni mukana.

Ainoa vapaa-aikaa henkilökohtaisiin harrastuksiin, liikuntaan, pelaamiseen koripalloa, golfia, kuntoa ja rentoutumista, omasta hyvästä sähköstä ja täynnä henkeä työhön.

 

the CEO of Zhonglian aluminum profile3

Kuten golfaaja, hän ajoittain rentoutuu itsensä.

Elämä on hyvin todellista ja hyvin laiha, mutta elämä tarvitsee aina lämpötilaa ja auringonpaistetta. Henkilö, jolla on oma auringonpaiste, synnyttänyt sydämensä syvyydestä lämmin ja mukava perhe; henkilö, jolla on oma valo, luonnollisesti antaa toisenlaisen kirkkauden. Auringonpaisteen kauneus saa ihmiset tuntemaan, että henkilö ulkopuolelta sisäpuolelle, on puhdas pyyhkäisi, on tunnetta pyhää juhlallista seremoniaa. Hänen valonsa ei ainoastaan voi turvallisesti asettaa itsensä monimutkaiseen triviaaliin työelämään, vaan voi myös olla auringon alla erilainen elämä.

Vapaus perustuu rajoituksiin

Xiao Kuang sanoi haastattelussa, että hän on kypsä, sillä on tietty perusta, mitä hänen ideansa on helpompi saavuttaa. Ei ole vaikeata ymmärtää tätä virkettä: hän on työskennellyt kovasti, hänellä on resursseja ja hänellä on oikeus puhua. Vaikuttaa siltä, että voimme tehdä mitä haluamme, mutta näkymättömät rajoitukset kulkevat käsi kädessä.

Perinteisten teollisuudenalojen muuttamiseksi ja parantamiseksi keskustelemme alan kehityksen laeista alan yhdistysten jäsenten kanssa, tutkimme tuotteiden korkean teknologian sisältöä yhdessä T & K-tiimin kanssa tuotteiden kilpailukyvyn parantavan markkinaosuuden lisäämiseksi, perustettiin yli 20 Internet tuotemyynnin ammattilaisjoukkueet ja tutkimaan alan johtavat tiedot omalla kustannuksella. Matkailu Euroopassa ja Amerikassa. Tämä sarja säädöksiä näyttää olevan vapaa: tapaaminen, vierailu, opiskelu, matkustaminen, mutta mikä niistä on tavoitteiden lähtökohtana.

Hänen valonsa hiljaa tyhjentää ajatuksensa uudessa ympäristössä, joka hyväksyy uuden tietämyksen rauhallisella, optimistisella, tuoreella, rauhallisella kasvulla ja kypsyydellä.

Guangdong Zhonglian Aluminium Co, Ltd johdolla hallituksen puheenjohtaja ja loistava pääjohtaja Kwong Wenfeng, yhtiö on saanut "kansalliset high-tech-yritykset", "kuuluisa brändi tuotteita Guangdongin maakunnassa", " kuuluisia tavaramerkkejä Guangdongin maakunta "," kymmenen selkäranka yritysten kansallisen alumiiniseoskotelon esittelyalue "," top 20 alumiini rakennusmateriaalit alumiini seulonta "ja niin edelleen. Kunnia. Toistaiseksi liiketoiminta kattaa koko maan ja on käynnistetty Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Kaakkois-Aasiassa ja muilla alueilla. Yhtiön tuotteita on viety Saksaan, Hollantiin, Israeliin, Kanadaan, Venäjälle, Kamerun, Brasiliaan ja muihin maihin. Eri maiden ja alueiden tarpeiden täyttämiseksi yritykset hakevat myös erilaisia sertifikaatteja, kuten SGS, ISO, ROHS, TUV ja niin edelleen.

 

Zhonglian aluminum profile2_副本

Zhonglian alumiinin toimistorakennus

Pääsihteeri Xi Jinping kertoi kaikille edustajille 13. kansankongressin ensimmäisessä kokouksessa: "Kiinan kansan ominaispiirteet ja ansiot eivät ole ainoastaan muokkineet tuhansien vuosien ajan kehittynyttä kiinalaista sivilisaatiota vaan myös vaikuttaneet voimakkaasti kehitykseen ja kehitykseen nykyaikaisesta Kiinasta ja nykyajan kiinalaisten kansan hengellisestä maailmasta. " Kiinan kansan suuri luova henki, suuri taisteluhenkisyys, suuri yhtenäisyys henki ja suuri unelma henki. Tämä suuri henki luodaan ja kertyy sukupolvelta toiselle Kiinan kansalle, ja sitä on siirrettävä sukupolvelta toiselle. Kuang Wenfeng ja hänen poikansa ovat tämän hengen harjoittajia.

Nuorison kauppakamarin puheenjohtajana hän tuo oman loistokkuutensa. Hän järjestää säännöllisesti jäsenyrityksiä käymään ja opiskelemaan, johtaa pieniä kumppaneita opiskelemaan ulkomaille vuosittain, keskustelee säännöllisesti alan kehityssuunnista, jakaa alan tietoja nuorilla jäsenillä ja järjestää yrityksiä osallistumaan teollisuuden näyttelyihin. Jäsen kommentoi, että hänellä oli naurua ja naurua aina, missä hän oli. Hänellä on positiivinen energiamagneettikenttä. Kun hän puhuu hänen kanssaan, hän saa meidät tuntemaan olonsa onnelliseksi, ylöspäin ja luotettavaksi.

 

the CEO of Zhonglian aluminum profile4

Dalin vuoden kauppakamarin kolme presidentti otti ryhmävalokuvan samalla lavalla (vasemmalla 1: Cao Zerong, vasemmalla 2: Li Zhuo'en, vasemmalla 3: Kuang Wenfeng)

 

the CEO of Zhonglian aluminum profile5

Dalin nuori kauppakamarin valtuuskunta vieraili Sveitsissä ja Ranskassa 4. syyskuuta vierailullaan Coca Cola Co.

 

Itse asiassa kaikkien sielu on kukistunut elämän syvyyksissä, mutta ero on se, että useimmat ihmiset elämän hionnan jälkeen antavat sen hajota, vain vahva sydän, joka suojaa elämän valoa vuosien varrella. Ihmisiä, jotka ovat tehneet jotain, eivät vain herättäneet itseään, vaan myös saastuttavat muita.

Kuang Wenfeng harjoittaa itsensä paremmin joka hetki, ei miellyttävä, ei kiipeilyä, eikä tee mitään. Voi kirkas auringonpaiste tuoda loistava auringonpaiste.