19@zl-alu.com +8618825982330
Shanghai Aluminium kasvaa 15 000 yuania per tonni

Shanghai Aluminium kasvaa 15 000 yuania per tonni

Aug 24, 2018

Raaka-aineiden hinta on tasaisesti nousussa

Viime aikoina alumiinioksidin hinta nousi vähitellen, mikä johti alumiinin hintojen nousuun. Tulevaisuudessa ei-metallurgisen alumiinioksidin vähimmäishinta on noussut 3,400 juaniin tonnilta, mikä osoittaa, että alumiinioksidin hinta on edelleen todennäköisesti nousussa. Politiikan kannalta tämän vuoden lämmityskauden tuotantorajoja on laajennettu, mikä voi vaikuttaa alumiinioksidin toimituksiin. Tällä hetkellä alumiinioksidin hinta on käänteisessä tilassa, mikä myös lisää alumiinioksidin kysyntää. Odota, että alumiinioksidin hinta kasvaa edelleen, tämä myös nostaa elektrolyyttisiä alumiinituotantokustannuksia, mikä nostaa alumiinin hinnan myöhemmin.


Yritykset jatkavat hintojen nousua

Alkaen heinäkuun puolivälissä, suuret yritykset korvaamaan elastisuuden alenemisen alumiinin tuotantohinta, alumiinin hinta lähes 2700 yuania / tonni, alkaen 22. elokuuta Shanghain metallien keskimääräinen hinta on 3250 yuania / tonni alumiinioksidia, alumiinia ja alumiinioksidin tärkeimmät tuottajat Kiina metallurgisen alumiinin alhaisin myyntihinta on nostettu 3400 yuania / tonni, alumiinioksidin hinta ja mahdollisesti joitakin ylösalaisin. Tämän vuoden alusta lähtien paikallisviranomainen on tilannut norsk-vesistön omistamaa Brasilian alumiinioksidikauppaa tämän vuoden alusta ympäristöongelmien korjaamiseksi, mikä johtaa kotimaisten ja ulkomaisten alumiinioksidien hintojen asteittaiseen kääntämiseen eli kotimaisten hintojen alenemiseen kuin ulkomaiset hinnat.


22. elokuuta Australian Shanghai-alumiinioksidin FOB-hinta ei ole neutraali nettotaso 565 dollaria tonnia kohti, mikä vastaa 3857,31 RMB / tonni. Merentakaisten alumiinioksidivarojen puute on luonut olosuhteet Kiinan alumiinioksidin viennille, josta on tullut uusi kysyntäpiste kotimaiselle alumiinioksidille. Kiina vietti kesäkuussa 118 000 tonnia alumiinioksidia, korkein vuodesta 2002, tullitietojen mukaan.


Lisäksi politiikan osalta tuotantoluvut lämmityskaudella laajenivat tänä vuonna, mukaan lukien fen-wei plain. Alu-alumiinin merkittävin tuottaja Luliang sijaitsee alueella, joka vastaa noin 20 prosenttia maan tuotantokapasiteetista. Kaiken kaikkiaan alumiinioksidien hinnat ovat yhä ylösalaisin.


Elektrolyyttisten alumiinien tuotantokustannukset nousevat

Alumiini on yksi tärkeimmistä elektrolyyttisen alumiinituotannon raaka-aineista. Tämän vuoksi alumiinioksidin hinnan nousu nostaa elektrolyyttisen alumiinin tuotantokustannuksia, puristaa elektrolyyttisten alumiinisulatteiden kannattavuuden ja estää sulattojen halun aloittaa. On arvioitu, että elokuun 22. päivästä alkaen elektrolyyttisen alumiinin tuotantokustannukset olivat 14673,88 tonnia, voitto oli -83,88 juania / tonni ja voitto oli suhteellisen alhainen, mikä hidastaa elektrolyyttisten alumiiniseosten halukkuutta tuotannon aloittamiseen ja jatkamiseen tuotantoon. Elektrolyyttisiä alumiinivarastoja jatketaan köyhtymällä.


Lisäksi 70% elektrolyyttisistä alumiiniseoksista Kiinassa on varustettu omilla voimalaitoksillaan. Kahden viime vuoden aikana valtio on vaatinut sulattoja takaisin valtion rahastojen ja ristikkäistukien takaisinmaksuun, mikä on heikentänyt elektrolyyttisten alumiinisulatteiden tuotantokustannusetuja omilla voimaloillaan, ja elektrolyyttisen alumiiniteollisuuden keskimääräiset tuotantokustannukset nousevat .


Alumiiniprofiili vievät kirkkaita silmiä

Myöhempi kysyntä oli vaatimatonta, ja tiedot osoittavat, että sekä kiinteistö- että automarkkinat olivat heikommat kuin viime vuonna. Tullin julkaisemien tietojen mukaan alumiini- ja alumiiniprofiilien vientimäärä heinäkuussa oli 519 000 tonnia, toiseksi korkein historian taso. Alumiiniprofiilien vienti on hyvä, lähinnä siksi, että shanghai-lung-alumiinin ja alumiinin välinen suhde on edelleen alhainen. Vaikka me ilmoitimme eilen virallisesti 25 prosentin tariffin Kiinan 16 miljardin euron viennistä, sekä alumiinioksidia että hiilen hiilen tuotantoa tehdään kotona, ja makroilmaston vaikutus elektrolyyttisen alumiinin tuotantokustannuksiin arvioidaan olevan rajallinen.


Yhteenvetona politiikan ja perustekijöiden vaikutuksesta on vielä tilaa, että alumiinioksidin hinta nousee. Elektrolyyttisen alumiinin tuotantokustannusten odotetaan edelleen kasvavan. Shanghai alumiini testaa ensimmäisen linjan painetta 15000 yuania / tonni.