19@zl-alu.com +8618825982330
Alennus uuden veropolitiikan: Eri vientituotteita, mukaan lukien joitakin alumiini tuotteet alennus veroprosentti nousi

Alennus uuden veropolitiikan: Eri vientituotteita, mukaan lukien joitakin alumiini tuotteet alennus veroprosentti nousi

Oct 16, 2018

Alennus uusi veropolitiikka: erilaisia vientituotteita, mukaan lukien joitakin alumiini tuotteet alennus veroprosentti nousi


8. lokakuu valtioneuvoston toimeenpanovallan kokouksessa pidettiin toimenpiteet veron alennus vientipolitiikkaa parantaa ja nopeuttaa verohuojennus keventämään yrityksiin ja ylläpitää vakaata kasvua ulkomaankaupan; edistää hökkelikylissä muutosta ja parantaa asukkaiden kanssa asuntojen vaikeuksia elinoloihin.

Kokouksen huomautti, että vienti verohelpotukset toteutetaan Maailman kauppajärjestön sääntöjen mukainen. Edelleen veron alennus vientipolitiikkaa tehostamista ja nopeuttamista vienti verohuojennus auttaa syventämään rakenneuudistuksen tarjontaa ja edistää kustannusten alentaminen reaalitalouteen. Se auttaa selviytymään nykyisessä monimutkaisessa kansainvälisessä tilanteessa ja ylläpitää vakaata kasvua ulkomaankaupan. Yhtiökokous päätti, että 1 Marraskuu 2018, rakennesopeutus, periaatteen mukaisesti kansainvälinen yleinen käytäntö, nykyinen vienti alennus veroprosentti tavaroille on 15 % ja osa 13 % nostetaan 16 prosenttia; 9 % nostetaan 10 %. Osa niistä on esitetty 13 prosenttia; 5 % on esitetty 6 prosenttia ja jotkut nostettiin 10 prosenttiin. Vienti verokannan alennus tuotteiden suuri energiankulutus, erityisen saastunutta, resurssin tuotteita ja tehtävistä de kapasiteetti ei muutu. Edelleen yksinkertaistaa verojärjestelmää, verokannan alennus vähennetään alkuperäisen 7-5. Samaan aikaan kokouksen myös todennut, että jotta vauhdittamiseksi entisestään verohuojennus, vienti yritysten korkean luottoluokituksen ja hyvä verotiedot yksinkertaistamiseksi, lyhentää palautuksilla ja toteuttaa täysin Paperiton vero Palauta ilmoitus tehostaa tuen veroja. Optimoida vero-palautuspalvelu, auttaa yrityksiä hakemaan näitä asiakirjoja ja julistaa veronpalautuksen ajoissa ja ymmärtää sähköisen takaisin verkon kattavuuteen mahdollisimman pian. Edistää ulkomaankaupan integroitu palveluyritysten tarjoamisen vero tuki pk yrityksille. Määrätietoisesti ankariin myöntymään verohelpotuksia. Hyväksymällä edellä mainittujen toimenpiteiden veronpalautukset käsiteltäväksi vuoden loppuun keskimääräinen aika lyhennetään nykyisestä 13 työpäivän 10 työpäivän kuluessa.


aluminium pic frame 8014