19@zl-alu.com +8618825982330
Elektroforeettisen pinnoitteen etuja (sähköpinnoitus) alumiiniprofiilien pintojen käsittelyyn

Elektroforeettisen pinnoitteen etuja (sähköpinnoitus) alumiiniprofiilien pintojen käsittelyyn

Sep 16, 2018

Elektroforeettisen maalipinnoitteen (sähköpinnoitus) edut alumiiniprofiilien pintakäsittelyyn


图片.png

1, Ympäristönsuojelun kannalta elektroforeettinen maali on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Koska elektroforeettinen maali laimennetaan vedellä, alhainen kiinteä pitoisuus, vähemmän liuotinpitoisuutta, kuuluu ympäristönsuojamaalille eikä ole tulipalovaaraa, myös työntekijöiden terveys on taattu. Zhonglian Aluminium Co, Ltd (vuodesta 1993) käyttää elektroforeettista maali pinnoite (Electro-pinnoite) pintakäsittelyä laajalti alumiiniprofiilimme tuotannossa.

 

2, Taloudellisesti elektroforeettisen maalin käyttöaste on korkea. Elektroforeettisten pinnoitteiden alhaisen viskositeetin vuoksi pienempiä työkappaleita ja elektroforeettista työkappaletta voidaan pestä vedellä, ultrasuodatuskoneen talteenotto tekee elektroforeettisten pinnoitteiden käytön jopa 95%.

图片.png

Elektroforeettiset maalipäällystyslaitteet

 

3, Elektroforeesipinnoitus on kätevä ja automaattinen massatuotanto. Koska alumiiniprofiilien elektroforeettinen pinnoite suoritetaan vesipohjaisessa elektroforeettisessa säiliössä, joka on samanlainen kuin anodinen hapetus, elektroforeettinen käsittelyaika on lyhyt ja koko pinnoitusprosessin putkilinjan valmistus on helppo toteuttaa.

 

4. Elektroforeettisen päällysteen paksuus on hyvin hallinnassa: päällysteen paksuutta voidaan säätää tahdissa ja elektroforeettisen päällysteen paksuutta ohjataan yleensä 7 - 12 mikronin välillä.


Alumiiniprofiilin elektroforeettinen maalaus tuotannossa

 

5. Elektroforeesipinnoite on yhtenäinen ja tiheä. Elektroforeettisen maalin mahtavasta läpäisevyydestä johtuen monimutkaiset muotoprofiilit voidaan myös tasaisesti päällystää.

 

6. Suurten elektroforeettisten prosessien hallintavaatimukset voivat parantaa alumiiniprofiilien saantoa.

图片.png

Alumiiniprofiilin elektroforeettisen maalipäällysteen näyte

 

7. Elektroforeettisen pinnoitteen laatu on hyvä. Elektroforeettinen maali takaa pinnoitteen korkean korroosionkestävyyden ja korroosionkestävyyden ja korostaa alumiiniprofiilin metallipintaista hartsin korkeaa läpinäkyvyyttä. Tarpeen mukaan voimme saada koristeellisen alumiiniprofiilin, kuten matta, hiekka, helmeilevä ja niin edelleen.

 

8. Verrattuna tavalliseen elektrolyyttiseen väritystekniikkaan elektroforeettisella pinnoitteella on säästöä ja työvoiman säästöominaisuuksia.

图片.png

Alumiiniprofiilin elektroforeettisen maalipinnoitteen eri värit

 

9, Ei tarvitse tiivistää elektroforeettisen maalin pinnoitusta, jolloin vältetään huono sulkemisen aiheuttama halkeama.


Tervetuloa hankkimaan Zhonglian Aluminium -elektroforeettinen maalipäällyste (Electro-coating) alumiiniprofiilien pintakäsittelyyn.