19@zl-alu.com +8618825982330
Bruttokansantuote ensimmäisellä neljänneksellä kasvoi 7,8% ja teollisuuden kehittäminen Etelä-Kiinan meressä perustuisi kahteen korkeuteen ja kolmeen uuteen

Bruttokansantuote ensimmäisellä neljänneksellä kasvoi 7,8% ja teollisuuden kehittäminen Etelä-Kiinan meressä perustuisi kahteen korkeuteen ja kolmeen uuteen

May 16, 2018

Ensimmäisen vuosineljänneksen bruttokansantuote kasvoi 7,8% ja Etelä-Kiinan merenalaisen teollisuuden kehityksen pitäisi perustua "kahdelle korkealle ja kolmelle uudelle".

Etelä-Kiinan meren liiketoiminta
Tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä Nanhai täytti BKT: n 59,27 miljardia yuania, kasvua edellisvuodesta 7,8%, sijalla toiseksi Foshan Cityssä, joka oli korkeampi kuin maan keskiarvo 6,8%, maakunnan 7% ja kaupungin 7,6 prosentin keskiarvo.
Teollisuustuotannon kokonaistuotannosta ilmoitettu koko oli 127,7 miljardia RMB, kasvua 8,3%, joka oli suurempi kuin 7,1% vuonna 2016 ja 8,0% vuonna 2017. Teollisuustalous on jatkanut tasaista kasvua.

Toukokuun 4. päivänä Nanhai järjesti 2018-vuotisen investointien edistämistyön konferenssin ja ensimmäisen vuosineljänneksen taloudellisen tilanteen analysointikonferenssin ja julkisti taloudellisen kehityksen raporttikortin tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Nanhai Qiandengin järvialue.
Viime vuonna, pohjautuen 100 miljardin juanin historialliseen läpimurtoon suunnitellulla investoinnillaan, Nanhai esitteli useita laadukkaita hankkeita, kuten Guoyi Movie and Television City Phase 2, China Herbal Exhibition Qigu Project ja Shangpin Delivery Headquarters ensimmäisellä vuosineljänneksellä tänä vuonna. 57 miljoonaa yuania on hankkeita, joiden kokonaissumma on 31,976 miljardia juania, kasvua 24,4% edellisvuoteen verrattuna.

Lisäksi viime vuodesta alkaen 34 hanketta, joissa on yli miljardi sopimusta Etelä-Kiinan merellä, on käynnistynyt 27 hanketta, kuten Toray-kuitukankaat ja Songcheng Performing Arts, joista 79,4 prosenttia on aloitettu. Yangtze New Energy Vehicle -hanke on perustettu.


Nanhai lisäsi myös yhden kansallisen tason teknologia-yrityshautomerkin ja yhden kansallisen tason teknologia-yrityshautomo inkubaattorin. Tähän mennessä Nanhassa on 955 korkean tason yritystä, kuusi valtiollista teknologiayrittäjää, 188 maakuntien tason insinöörikeskusta, 41 kansallista suunnittelua ja 160 innovaatio- ja yrittäjäryhmää kaikilla tasoilla.

Kasvattaa Dalianin käyttöä teollisuusmaan varannolla

"Kaupungeissa, kaduilla ja eri osastoilla on tulevaisuudessa lisättävä" kahden korkean ja kolmen uuden "nykyaikaisen teollisuusjärjestelmän perustamista, jotta siitä tulee taloudellisen työn kokonaisvaltainen suuntautuminen ja kokonaisvaltainen johtaja, määriteltävä alan sijainti ja täysipainoinen ja tarkkoja pyrkimyksiä reaalitalouden vahvistamiseksi ja optimoimiseksi. Edistetään teollisen rakenteen muuttamista ja parantamista, edistetään laadun muutosta, tehokkuuden muutosta ja voiman muutosta. "

Samaan aikaan pidetyssä kokouksessa Nanhain hallintovirasto ja seitsemän kaupunkia allekirjoittivat inspiraatiota investointien edistämiseksi. Gu Yaohui esitti myös uusia vaatimuksia kaupungeille, kaduille ja osastoille. Hän sanoi, että laadukkaan kehityksen mukaisen teeman mukaisesti Nanhai keskittyy tulevaisuuden "kahden korkean ja kolmen uuden" modernin teollisen järjestelmän rakentamiseen.

"Kaksi korkeutta":
Ensinnäkin korkean teknologian valmistus, mukaan lukien robotiikka, älykäs valmistus, kehittyneet laitteet, sotilas- ja siviilien integrointi, älykäs turvallisuus, elämä ja terveys sekä muut teollisuusalueet;
Toinen on korkealaatuinen palveluala, mukaan lukien taloudellinen, kulttuurimatkailu ja tuottava palveluala.

"Kolme uutta":
Ensimmäinen on uusi energiateollisuus, mukaan lukien uusiutuvat energia-ajoneuvot, jotka perustuvat vetyenergian, energian säästämiseen ja ympäristönsuojeluun.
Toinen on uusi materiaaliteollisuus, mukaan lukien ei-kudotut kankaat, uudet materiaalit ja muut teolliset alat;
Kolmas on sähköisen tietotekniikan uusi sukupolvi, mukaan lukien suuret tiedot, pilvipalvelut, teollisuus Internet, elektroniset sirut ja muut teollisuusalat.


1670323332.jpg