19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiilien valmistus

Alumiiniprofiilien valmistus

May 24, 2018

Alumiiniprofiilien laatu on toisaalta alumiinin tasoa omissa raaka-aineissaan. Toisaalta se tulee tuotantoprosessin teknisestä valvonnasta. Kuitenkin riippumatta siitä, mikä alumiiniprofiili, sen on kiinnitettävä huomiota ikääntymisprosessiin eli jokaiseen tuotantoprosessin prosessiin. Kaikissa aspekteissa on aikaherkkää valvontaa.


Ikääntyminen alumiinin tuotantoprosessissa:


1, Tavalliset alumiiniprofiiliprofiilit, tavalliset alumiiniset ovi- ja ikkunaprofiilit, alumiiniset teollisuusprofiilit, täytyy olla samassa ikääntymisen uunin ikääntyessä, uunin lämpötilan säätö 195 ° C ± 5 ° C: n alueella, saavutettava lämpötila 3 tunnin lämmön jälkeen vapautetaan välittömästi tuulettimen puhalluksen avaamisen jälkeen 20 minuuttia Jäähdytys, laadun tarkastajat tarkistavat kovuuden.


2. Lämpöeristyksen alumiiniprofiiliprofiili ja lämpöeristeen ovi ja alumiiniprofiili pitää olla samassa ikääntymisen uunissa. Uunin lämpötilaa säädetään 180 ° C ± 3 ° C: n lämpötilassa. Lämpötilan saavuttamisen jälkeen lämpöä pidetään 3 tuntia. Kun uuni puhalletaan, puhallin puhaltaa 20 minuuttia välittömästi. Laadun tarkastajat tarkistavat kovuuden.


3, jos vanheneva eristysprofiili ei ole täynnä, voit laittaa 1 ~ 2-runkoiset tavalliset profiilit (seinämän paksuus alle 2,0 mm) uunin vanhenemiseen, vanhenemisprosessi eristeprofiiliprosessin mukaan.


4. Kun materiaali lisätään uuniin, profiilin päätä ja ilmanottoaukkoa säädetään 80-100 mm: n etäisyydellä.


5. Kun uunin lämpötila saavuttaa vaaditun prosessilämpötilan, ikääntyvä työntekijä mittaa uunin todellisen lämpötilan lasiputken lämpötilamittarilla 30 minuutin välein ja valmistelee alkuperäisen tietueen.


Ainoastaan tiukan määräysvallan jokaisella aikajanalla kuten edellä voi taata tehtaalta toimitettujen alumiinituotteiden suorituskyky ja laatu.