19@zl-alu.com +8618825982330
Miksi Alumiiniprofiilit täytyy olla jauhe pinnoitettu ja anodisoitu

Miksi Alumiiniprofiilit täytyy olla jauhe pinnoitettu ja anodisoitu

Nov 24, 2016

Miksi Alumiiniprofiilit täytyy olla jauhe pinnoitettu ja anodisoitu?


Onece Alumiiniprofiili on jauhe pinnoitettu tai anodisoitu Alumiiniprofiili tullut kaunis helppo puhdistaa.

Ei ole hitsausprosessin yhteenliittämiseen pulverimaalattu Alumiiniprofiili, joten pinta käsitelty Alumiiniprofiilit ovat ympäristöystävällisiä ja helppo asentaa, poistaa ja kuljettaa. Tämä on miksi Alumiiniprofiilit ovat widelyly rakennuksessa ja teollisuuden reasion.

Alumiiniseoskotelo on kevyt, helppo prosessi ja korkea mekaaninen vahvuus, alumiinia puristamiseen käytetään laajalti rakennuksessa ovet ja ikkunat, seinät sekä muita tuotteita.


Samaan aikaan alumiini on seuraavat kaksi ominaisuutta:

(1) puhtaampaa alumiiniseos on parempi korroosionkestävyys, Tämä lähinnä tiheä luonnollinen oksidikerros kerros luodaan nopeammin ilmaan puhdasta alumiinia-pinnalla, tämä kerros eloksoitu elokuva suojaava rooli estämään korroosion ilman haitallisia kaasuja ja veden.

(2) puhdasta alumiinia mekaanista lujuutta on korkea mutta korroosionkestävyys on alhainen.

Vaikka puhdasta alumiinia korroosionkestävyys on hyvä, mutta mekaaninen lujuus on huono,

joka hintatarjousten alumiini, jonka teimme puhdasta alumiinia erilaisia alumiiniseos alumiini mekaanista voimaa paranee huomattavasti, mutta unsurface hoitaa Alumiiniprofiilit on huono korroosionkestävyys kuin puhdasta alumiinia, joka saattaa johtua hapettuminen ja korroosio.

Yhteenvetona, onko teollisuuden Alumiiniprofiili tai arkkitehtuurin Alumiiniprofiilit täytyy suorittaa pintakäsittely suojaa jauhe pinnoite ja anodisointi.

Lisäksi hyvä korroosionkestävyys pinta käsitelty Alumiiniprofiili mutta myös eri värejä ja monia muita etuja, jotka vastaavat tarvikkeet.