19@zl-alu.com +8618825982330
Zhonglian alumiini: Tiukasti vartiointi alumiini profiili alan ja koko käyttö ovet ja ikkunat, Kaikki Alumiinihuonekalut

Zhonglian alumiini: Tiukasti vartiointi alumiini profiili alan ja koko käyttö ovet ja ikkunat, Kaikki Alumiinihuonekalut

Sep 14, 2018

aluminum profile for funiture1.jpg

Kansallisten alumiinikehys, ikkuna ja verho seinään alan vuotuinen kokous 2018 ja alumiinikehys, ikkuna ja verho seinään uusien tuotteiden näyttely pidettiin Guangzhou paviljonki 1-6 maaliskuuta 11. Näytteilleasettajat-ja osuuskunnan media näyttelyn Dr. alumiini osallistui myös syvästi alumiini ovet ja ikkunat alan vuosittainen tapahtuma. Tällä kertaa meillä on kunnia kutsua Mr. Xiao Han, General Manager of Guangdong Zhonglian alumiini Co, Ltd (jäljempänä ”Zhonglian alumiini”) lyhyt vaihtaa näyttely ja uusien tuotteiden näyttely.


Mukaan Xiao, Guangdong Zhonglian alumiini Co, Ltd on perustettu vuonna 1993 ja muutti että Dali Nonferrous Metal Industrial Park, joka pinta-ala on 100000 neliömetriä vuonna 2009. Vuonna 2003 alumiiniprofiilit kapasiteetti oli noin 50 tuhatta tonnia ja tuotannon arvo oli noin 1 miljardia yuania.

 

Kiina alumiini alumiini materiaali on tuonut kaksi yritystä kuten alumiini ja Janice ikkunat. Alumiini on perinteinen alumiini profiili enterprise kautta yli 20 vuotta kehitystä, on kertynyt erinomainen tuotantotekniikka, tuotanto kattaa valu, Ekstruusio, pintakäsittely ja muut alumiini profiili alan ketju. Yanis ovet ja ikkunat ovat uuden tuotemerkin tänä vuonna alumiiniovet, ikkunat ja verho seinään exposition Kiina iso alumiini tuotannonalan vesille. Sen liiketoiminta kattaa nykyinen suosittu lopputuotteiden ovet ja ikkunat kotitalouksien. Se on tärkeää objekti Kiina iso alumiini alan kehittämiseksi tulevaisuudessa.

 

Näyttelyn, Mr. Xiao totesi Kiinan iso alumiini on osallistunut käsikirjassa alumiini oven, ikkunan ja verhon seinän useita vuosia. Tämän vuoden näyttely päätarkoituksena on julkaista kaksi yritystä edistää yhtiön keskittyä koko alumiinikehys, ikkuna ja kaikki alumiini kotitaloustuotteet ja tuottaa yrityksen kulttuuria ja tuotteen ominaisuudet taloudellinen tilanne. Laajempi ja kätevä vaihto tarvitaan jotta yritys määrittää suunnan tulevalle kehitykselle.

 aluminum profile for funiture4.jpg

Xiao Zong myös antoi meille lyhyt esittely useita tärkeitä uusia tuotteita tuonut Kiina iso alumiiniteollisuudelle. Ensinnäkin valmis kotitalouksien ovet ja ikkunat. 2018, ihmisen näkökulmasta, yrityksen ikkuna uusi käyttöön näytöt integroitu ovet ja windows, mikä lisää näytön pelata mosquito, hyönteinen, varkaudenesto ”kolme”-toiminto. Toiseksi kaikki Alumiinihuonekalut. Alumiinihuonekalut on yhtiön keskittyä alueen edistäminen yhtiön tulevaisuuden suunta ja kehitystyössä kaikki-alumiini huonekalut, yhtiön kautta luopumista liimaa ja muoviosat laitteisto alalla lisälaitteet niin pitkälle kuin mahdollista korvata, saavuttaa absoluuttinen ympäristönsuojelun tuotteita. Ja kaikki-alumiini huonekalut - alumiini, tärkein osa yrityksen tukeutuu vahva R & D vahvistunut, huonekalujen komponentit siten, että suhteellisen täydellinen kokoonpano vaikutus itsensä kehittämiseen. Xiao korosti, Kaikki-alumiini huonekalut etuja voidaan sanoa olevan melko paljon, koska alumiini kierrätettäviä määritteitä niin että se on hyvin sopusoinnussa nykyisen sosiaalinen kysyntä ympäristönsuojelun ja luottaa vakauteen alumiini kosteutta ja muodonmuutos sekä kohottaa kesto huonekalut, joten hän on täynnä luottamusta kaikki-alumiini huonekalut kehittämiseen tulevaisuudessa.

 

Kehittymisen mukaisesti tulevasta markkinakehityksestä Xiao antoi oman lausuntonsa.  Hän katsoo yritykseksi alumiini profiili, makro-ohjaus nykyisessä markkinatilanteessa jos haluat tulla isompi ja vahvempi, hankkeen että pidentää lonkerot nykyinen kuuma ovet, ikkunat ja huonekalujen markkinat. Samaan aikaan hän myös tärkeänä teollisuuden alumiiniprofiilit tulevan kehityksen näytelmiä keskeinen rooli, hän uskoo, että teollisuuden alumiiniprofiilit nykyinen markkinaosuus on suurempi, sovelluksen kentän on varsin laaja, tulevaisuudessa yritys keskittyy myös, etsii suurempi ja entistä lupaavaa kehitystä.

 aluminum profile for funiture7.jpg

Haastattelun lopuksi Mr. Xiao vahvisti uuden alumiini oven, ikkunan ja verhon wall näyttely teollisuuden merkitys. Kävijöitä näyttely on hyvin paljon ja on loputon virta kävijöitä Zhonglian alumiini booth, joka on ollut tärkeä rooli Zhonglian alumiini laajempaa julkisuutta. Hän myös kiitti näyttely tarjota suurteollisuuden foorumi, alan tuotantoketjun kauppiaat voivat vaihtaa oppimiseen ja resurssien integroitumiseen Tämä näyttely, jotta markkinat vauraampi ja edistää kehittymistä alumiini ovet ja ikkunat korkeammalle tasolle.