19@zl-alu.com +8618825982330
Zhonglian ikkunaluukut pyrkivät henkilökohtaiseen kehitykseen

Zhonglian ikkunaluukut pyrkivät henkilökohtaiseen kehitykseen

May 02, 2018

Zhonglian Shutters pyrkii yksilölliseen kehitykseen

Toimitamme alumiinilevyt ovat korkealaatuisia alumiiniseosmateriaaleja, jotka tarjoavat heille erinomaisen varjostuksen, suojan, joustavuuden, muodonmuutosvastuksen ja UV-kestävyyden. Sen lehtipuinen profiili on sileä, herkkä ja värikäs. Sen materiaali on erinomainen sietokyky ja sitkeys. Alumiiniseoskotelon ikkunaluukut voidaan ohjata manuaalisesti tai moottorin avulla niiden avaus- ja sulkeutumiskulman säätämiseksi. Valoa voidaan säätää sopivaan valoon, mikä on erittäin kätevää, ja lamelli voi toteuttaa painoprosessin. Saatavana on monenlaisia eri värejä. Voit vapaasti valita.

Alumiinisen sulkimen valmistelu Betonista tai tiilistä upotettujen ankkurointilohkojen tulee olla piirustusten, näytteiden ja asennusohjeiden mukaisia. Kuljetettavat materiaaliset työkalut on koordinoitava ja kuljetettava turvallisesti rakennustyömaalle. Jos alumiiniseos-ikkunaluukut on liitetty kivirakenteisiin, ne on sovitettava yhteen sisäänrakennetun kivipinnan kanssa varmistaakseen, että alumiiniseoskotelon kaihtimet ovat helposti asennettavissa. kun se on koottu valmistajan tai myyntipisteen kanssa, on tarpeen säätää ja sovittaa paikan päällä tapahtuvan mittauksen tulosten mukaan niin, että säätöä ja kokoonpanoa voidaan vähentää rakennustyömaalla. , Mekaaninen hitsaus ja paikan päällä tapahtuvat kokoonpanoprosessit. Alumiiniset kaihtimet valmiit tuotteet voidaan koota tehtaalla samaan kokoon kuin zuida, ja toimitetaan yhdessä.

Alumiinisen suljinhinnat, jotka ovat? Haluatko ostaa hinnan alumiiniset sulkimet? Tervetuloa valitsemaan meille, yrityksemme on ammattimainen ja luotettava alumiiniseoskotelon valmistaja, tarjoamme paljon alumiiniseos suljinhintoja. Puhumme alumiinilejeeringin teknisistä vaatimuksista.

Ensimmäinen on alumiiniseoskotelon materiaali ja ominaisuudet. Jos se on korkealaatuisia alumiiniseospeilejä, käytetyt materiaalit, lujuus, paksuus ja oksidikalvo ovat kaikkien kansallisten standardien mukaisia. Jos korkealaatuisia alumiinikattiloita on, niiden suorituskyky tuuletuksessa, lämmöneristyksessä, sateessa, pölyttömässä ja säätövalossa on erittäin luotettava.