19@zl-alu.com +8618825982330

jauhemaalattu pursotus alumiini Korroosionkestävä 10 vuoden ajan ovessa

Jauhemaalattu alumiiniprofiili on käyttää sähköstaattista päällystysperiaatetta, kuivaa jauhetta adsorboituna alumiiniprofiiliin

Kuvaus

Jauhemaalattu ulkokierre alumiini Korroosionkestävä 10 vuoden ajan ovessa


Jauhemaalattu alumiiniprofiili on käyttää sähköstaattista päällystysperiaatetta, alumiiniprofiilille adsorboidun kuivajauhe, yli 200 ° leipomislämpötilan jälkeen jauhe, joka on jähmettynyt yli 60 mikronin paksuiselle kiinteälle kirkkaalle päällykselle, alumiiniprofiilit ovat hyvin Koristeltu ja suojattu maalilla.

Jauhepäällysteen päällysteet: polyuretaani, polyuretaanihartsi ja epoksihartsi.

Jauhemaalattuja alumiiniprofiileja voidaan valmistaa useissa eri väreissä. Meidän jauhemaalattujen alumiiniprofiilien on päällystetty 30 mikronin tai enemmän paksuisella maalikalvolla, jauhemaalattujen alumiiniprofiilien on hyvä iskunkestävyys, kulutusta kestävä, korroosionkestävyys ja säänkestävyys.

Ikkunat profiili lämpö 7001.jpg

Jauhemaalattujen alumiiniprofiilien prosessivirtaus:


Alumiinipuristimet --- Lämmitys Up --- Muovaus Raw Aluminium --- Kromaus --- Alumiini jauhemaalaus


Jauhemaalattujen alumiiniprofiilien määrittely:


图片 16.jpg


Edut pulverimaalattujen alumiiniprofiilien avulla:

Seuraavassa listassa on saatavilla olevat värit yrityksessämme, kun taas voimme räätälöidä värit asiakkaiden näytteiden perusteella.

Ei ole hiukkasia, jotka voivat pysyä ilmassa käsittelyn aikana, jolloin profiilipinnan väri olisi riittävän sileä ja ilman hiukkasia pinnalla. Itse asiassa tämä on tekninen ongelma, jota muut tehtaat eivät pysty ratkaisemaan. Korroosionkestävyyden alumiiniprofiilit ovat myös tuotetuotamme verrattaessa muihin samanvärisiin profiileihin markkinoilla.

Pailian-puristettujen alumiiniprofiilien etuna.
Korkealaatuisten, luotettavien ja korkean suorituskyvyn omaavien rakennustuotteiden valmistajille ja valmistajille Pailainin edut ovat vakiona.

  1. Asuin-, kaupallinen asuminen.

  2. Lämpöominaisuudet.

  3. Rakenteiden suorituskykyvaatimukset.

  4. Vaikutusvaatimukset.


Pailian Aluminium keskittyy korroosiota kestävään jauhemaalattuun rakennuskäyttöön, alumiinipuristusprofiiliin, joka on varustettu ammattimaisella tehtaalla. Kokeneen henkilökunnan ja edistyksellisten laitteiden avulla voimme vakuuttaa sinulle laadukkaat, erittäin tarkat jauhemaalatut puristustuotteet. Tule nauttimaan halpoja tuotteita Kiinasta.


Ota yhteyttä saadaksesi viimeisimmän HINTA NYT!

OEM-suunnittelutuotteelle lainaustamme on piirustuksesi tai näytteiden vastaista.

Jos sinulla on jotain, voit lähettää meille lisätietoja.

Skype: zhonglianalu

Whatsapp : +86 13925948161

QQ: 1803250360

Sähköposti: zhonglian1993@163.com


Lähetä kysely